Μοντέλα

Σύνοψη

Fiat Qubo

Βενζίνη -Βενζίνη + CNG - Πετρέλαιο
70 - 80 HP / 51 - 59 kW
3.6 - 8.6 (l/100km)
5
Euro 6D Temp
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Νέο Fiat Qubo: το έξυπνο και πολυμήχανο αυτοκίνητο μεταφοράς προσωπικού. Ανανεωμένο και πιο πρακτικό από ποτέ άλλοτε.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εξωτερικά

Εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις, μοντέρνες γραμμές και απίστευτη ικανότητα φόρτωσης για ένα γνήσιο και εκπληκτικό αυτοκίνητο.

Ανανεωμένος προυφυλακτήρας με στιβαρό σχεδιασμό. Συρόμενες πόρτες, πίσω σκούρα κρύσταλλα, νέες ζάντες τροχών και χρώματα. Χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 330 λίτρα. 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός χώρος

Καθίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν σε 16 διαφορετικές θέσεις και καινοτόμα χαρακτηριστικά κάνουν το νέο Qubo πιο άνετο από ποτέ. Με εργονομικό τιμόνι και νέο, ευανάγνωστο πίνακα οργάνων, με ανανεωμένα γραφικά οπίσθιο φωτισμό. 

Θα εκπλαγείτε με το πόσο μεγάλος είναο ο χώρος φόρτωσης: με αναδιπλούμενα τα πίσω καθίσματα, το νέο Qubo παρέχει ένα όγκο φόρτωσης έως και 2,500 λίτρα. Το προαιρετικό αναδιπλούμενο εμπρός κάθισμα σας παρέχει έναν επίπεδο χώρο φόρτωσης ο οποίος μπορεί να μεταφέρει φορτία μήκους έως και σχεδόν 2.5 μέτρων.  

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Τεχνολογία και Απόδοση

Για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική στη διαδρομή, το νέο Qubo είναι εφοδιασμένο με ένα νέο ηχοσύστημα, με οθόνης αφής 5'' και 6 ηχεία, με την επιλογής της σύνδεσης μέσω Bluetooth, USB, AUX ή MP3 ή αudio streaming.  Ακόμα, το νέο σύστημα πλήγησης Tom Tom απλουστεύει τη ζωή σας. 

Το νέο Qubo διαθέτει βενζινοκινητήρα 1.4 Fire 70 HP CNG για όσους συνδυάζουν την πρακτικότητα με την οικονομία, αλλά και την τεχνολογία MultiJet: οι καινοτομικοί ψεκαστήρες διαχειρίζονται έως και 8 ψεκασμούς ανά κύκλο λειτουργίας και βελτιστοποιούν με αυτό τον τρόπο την καύση του καυσίμου. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες όπως το Rate Shaping (IRS), βελτιώνει την διαδικασία της καύσης έτσι ώστε να εγγυάται χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και εκπομπές ρύπων.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat Qubo

Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού